Idéen bag GS Outdoor

Fra drøm til virkelighed

For 5-6 år siden drømte GS Outdoors grundlægger Kim Friberg om et funktionelt og stilrent udekøkken. Desværre var der på daværende tidspunkt ingen på markedet, som kunne opfylde Kims behov – og drømmen om et udekøkken gik langsomt i glemmebogen, lige indtil en stille og rolig aften på terrassen, hvor en idé opstod. Kim ville selv designe og producere et udekøkken til glæde for ham selv og andre.

Med flere års erfaring i stålbranchen samt en forkærlighed for det rustfrie ståls kvaliteter og egenskaber, var det helt naturligt for Kim, at hans udekøkken skulle designes og produceres i netop rustfrit stål.

Med et rustfrit udekøkken fra GS Outdoor får du et enkelt, praktisk og tidløst design, hvor der er kræset ekstra for detaljerne. GS Outdoor rustfrie udekøkken-serie består af to modeller, som både kan bruges enkeltvis eller samlet.

Kim Friberg kvadrat

Manden bag GS Outdoor

Kim Friberg

Bag GS Outdoor står Kim Friberg, som trækker på mere end 35 års erfaring fra stålbranchen og ejerskab af virksomheden Green Steel.

Kim har siden grundlæggelsen af GS Outdoor haft fokus på at skabe et rustfrit udekøkken med et unikt og funktionelt design, som kan tåle at blive brugt under de danske vejrforhold og som kan holde i generationer.

Drevet af passion og engagement

Dygtige, engagerede og kompetente medarbejdere sikrer, at vi hver eneste dag leverer udekøkkener og services i den absolut bedste kvalitet til vores kunder. Derfor gør vi os umage for at skabe en god arbejdsplads.

Vi ved, at vores fremtidige succes afhænger af, at vi kan tiltrække og fastholde dygtige talenter, og vi giver gerne en læreplads eller tilbyder efteruddannelse til de medarbejdere, som ønsker at blive endnu dygtigere.

For os er en god arbejdsplads blandt andet kendetegnet ved, at der er plads til alle, som kan og vil bidrage til at GS Outdoors kunder får leveret udekøkkener i den allerhøjeste kvalitet. Derfor tager vi gerne særlige hensyn eller installere særlige faciliteter til de medarbejdere, der har behov for det.

Nogle kalder det social ansvarlighed, vi kalder det sund fornuft.

Soeren udekoekken kvadrat 1