Udekøkken model Logi

GS Outdoor rustfrie udekøkken-serie består af to modeller.

model Logi består af en stor bordplade i rustfrit stål og hylder udført i FSC certificeret egetræ. På bordpladen er der fin plads til både grill og håndtering af madvarer.

model Logi er fremstillet i en høj kvalitet og er designet til at kunne tåle de danske vejrforhold alle årets dage.

Model Logi er med bordplade i fuld længde, hvor der både er god plads til at fyre op i grillen og samtidig plads til alt fra klargøring af ingredienser til tilberedning af et lækkert måltid mad.

Udekøkken model Aegir

model Aegir består af en stor integreret vask i rustfrit stål, en vandhane og hylder udført i FSC certificeret egetræ. Vasken er designet således, at vandet altid vil løbe mod afløbet, uanset hvor vandet lander.

model Aegir er fremstillet i en høj kvalitet og er designet til at kunne tåle de danske vejrforhold alle årets dage.

Aegir er et fuldt funktionelt udekøkken med integreret vask i fuld længde, som er perfekt til dig som ønsker at vaske og rengøre dine madvarer udendørs.

Både Aegir og Logi modellerne er fremstillet i stort set vedligeholdelsesfrit rustfrit stål med en enestående finish. Udover at være yderst hygiejnisk så er rustfrit stål også særdeles slidstærkt og robust, hvilket gør at GS Outdoors udekøkken-serie kan holde til at stå ude i alt slags vejr.

GS redskabsholder i rustfrit stål – 4 kroge

GS redskabsholder med 4 kroge

Fleksibel og flytbar redskabsholder, som er special designet til vores rustfrie udekøkken.

Redskabsholderen kan montres på vores udekøkkens specielle ben eller på kanten af vasken, og er velegnet til ophæng af både grillredskaber og viskestykker.

Produktet måler:
L: 20cm , B: 3 cm, H: 6 cm

Se vores øvrige produkter

Hos GS Outdoor har vi et nøje udvalgt sortiment af produkter, som samler oplevelsen af dit udekøkken

No products found which match your selection.

indkoebskurv

Har du også set?

Hos GS Outdoor har vi et nøje udvalgt sortiment af special designede produkter til vores rustfrie udekøkken – Du finder dem her